Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Informatii privind utilizarea acestui site pot fi partajate cu partenerii nostri. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii

Kamina Start Classic

Kamina Start Classic

In bateriile obisnuite gazele se scurg liber prin gurile de aerisire. Acest fenomen, daca nu este tinut sub control, duce la corodarea bateriei si, ulterior, a masinii. Oxidarea bornelor bateriei auto mareste riscul de auto-descarcare si reduce siguranta operationala a sistemului.

Solutia MOLL

Sistemul de ventilare integrat in capacul Kamina este folosit la nivel global in aplicatiile de pe echipamentele originale. Eliminarea gazelor si a fumului acid se realizeaza cu ajutorul unui canal. O conducta directioneaza gazele catre exterior. Acest lucru permite instalarea bateriei chiar si in compartimentul pasagerilor. Alegerea partii pe care se realizeaza eliminarea gazelor asigura flexibilitatea in instalare. Capacul etans reduce consumul de apa.


Produse pe pagină:
Sortare după:
70Ah Kamina Start Classic 570 382 064 -6%

70Ah Kamina Start Classic 570 382 064

Puterea foarte mare de pornire la rece si fiabilitatea exceptionala a acestei baterii auto au fost..

372 Lei 349 Lei Fără TVA: 291 Lei