Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Informatii privind utilizarea acestui site pot fi partajate cu partenerii nostri. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii

Despre Noi

Echipa noastra este formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.


Avand experienta in domeniu, serviciile noastre se pot adapta usor oricaror cerinte. Echipa de profesionisti a firmei noastre ofera servicii de inalta calitate, fiind pregatita sa intampine orice problema si sa depaseasca fiecare impediment, avand in vedere pregatirea profesionala ireprosabila de care are parte.Va punem la dispozitie suport in timp real atat prin interventii directe cat si telefonic.


Obiectivele firmei noastre sunt in concordanta cu elementele care ne ghideaza in activitatea pe care o intreprindem: responsabilitate, profesionalism, promptitudine si eficienta.


S.C. Romkor Acumulatori S.R.L respecta prevederile HG 1132/ 2008 privind regimul bateriilor si acumulatorilor si al deseurilor de baterii si acumulatori.


Firma noastra preia gratuit deseuri de baterii si acumulatori portabili la sediul sau, cf. HG 1132/2008, Art. 7 (9). Deseurile de baterii si acumulatori colectate vor fi transportate si reciclate corespunzator.